29 Kasım 2011 Salı 0 şahıs gencim güzelim diyor

hadi kalk gidek

Ressmen içim sıkılıyor. Bi dışarı çıksam eccük kirli İstanbul havasını içime çeksem.. Oradan bi Beşiktaş'a insem..
Bi pencere bilem yok uleyno!
Daha 2buçuk saat var buradan çıkmama. Yemin ediyorum kesseler kanım akmaz şurada, o derece sıkıldım.
Hay formatımı seveyim, son günlerin en dandik blogyazarıyım ulan var mı.
of
Böyle Hande Yener'e falan soruyorlar efenim eskiden ne iş yapardınız bilmem ne diye. o da diyor ya tezgahtardım falan. Hayır, kendimden korkuyorum. İlerde soracaklar eskiden ne iş yapardın diye, yapmadığım iş kalmamıştı ağabey demekten korkuyorum.

bi araba kiralasak ya? olmaz mı
üff tadından yenmez bee!
0 şahıs gencim güzelim diyor

yazmak lazım. neyi?


Bu aralar bisürü bişi yapıyorum, zamanımı harcıyorum. Asıl yapmam gereken ne düşünmüyorum, bilmiyorum. Teze ağırlık vermek gerek, havalar soğuk diyorum erteliyorum. Biyolojiyle alakalı şöyle rahat geçineceğim maaşlı işler bulmak gerek, gerilime gelemiyorum, kafamın gerisine itiyorum.
Napıyorum? Tiyatroya sinemaya gidiyorum. Fırsat bulursam kuş gözlüyorum. İnsanları izliyorum, malzeme topluyorum. Öyle ya da böyle yaşıyorum işte.

Yazmak lazım..
Mesela müzik dinlemeyi çok özledim bu aralar. Bir rahatça dinleyemedim, doyamadım. Mp3çalar alsam çare olur mu ki? Mevcut olan mp3çalarım pilli. ben de yıllardır pil almaktan bıktığım için yaklaşık 1 aydır inat ediyorum. nasıl bi mantıksa..

Saçma sapan yazdım, sırf yazmak için. Oysa bugün gişeye gelen anadili Türkçe olmasına rağmen, İngilizce konuşup artizlik yapmaya çalışan dedemsi amcadan bahsedebilirdim.
falan filan.
Akşam yemeği yemedim, atıştırıp yatayım en iyisi..
10 Kasım 2011 Perşembe 0 şahıs gencim güzelim diyor

adamı hasta etmeyin ulen

Hellolar hellosu.
Serum manyağı olmuşam, hemişem her ay bi serum almışam. Bağışıklık yalan olm. Son serumun üzerinden bi hafta geçmeden üşüttüm şimdi de iyi mi. (üzerinize aafiyet gıda zehirlenmesi olmuş idim, kustuk geçti şükür..)
3 gün önce Belgrad'a gittik kuş gözlemeye. Nitekim ço eyi ço güzel oldu. Sıvacı kerttim. Ordan işe geçtim. Hele hele nolsun. Hapşurukspora bağlamışım.
Şimdi sinüsler dolu. başım ağrıyor ara ara. Burnum aksa rahatlayacaz ailecek. Burnum aksın diye ağlamaya kasıyorum. aha şu videoda ağladım inanır mısınız? hüngür hüngür değil tabi de, deprem haberlerinden sonra hastalık haberlerine neyim dayanamıyorum. Evim olsa satıp löseve bağışlayacam o derece..
sabah haberleri izledim kahvaltıda.. Van'daki son 5.6lık depremde çöken otelin enkazından muhabbet kuşu çıkarmışlar. Su falan içiriyorlar hayvana. Ölen kuşum, Karbeyaz'ım aklıma geldi. gözlerim doldu. Oh dedim yırttık, burnum akıcak da azcık nefes alacam diye.
Demin de şu videoyu izledim, yine aynı güzellikteyim. Burnum akıyor, mutluyam :)

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/905te-zaman-durdu

neyse yazıyı güzel kapatayım
 
;