10 Mayıs 2011 Salı

Ooo kimleri görüyorum

Efenim cumartesi günü mutfaktaydım. Dışardan martı çığlıkları geliyor.. Hemen koştum pencereye. Martılar çığlık atarak uçuyor, daha yükseklerde de kargalar var. Birini kovalıyorlar. Amanın dedim. yoksa dedim! Yıldırım gibi koşup dürbünümü kaptım. Bi baktım, Küçük Orman Kartalı! Nasıl sevindim görmen lazım sanşayn. Beton yığınlarından oluşan semtime göç için bile olsa uğraması çok sevindirdi beni. Gerçi kargalar rahat vermedi. Hemen kovaladılar.
Kargalar çok komik ya, Pazar günü Riva'dan dönüyoruz, İKGT gezisinden. Tam 2. köprüye gelmeden evvel bi Delice gördük (hangi delice olduğunu çıkaramadık tabi) Onu henüz geride bırakmışken bi karga filosu havalandı deliceye doğru. Aahaha... tam çete hesabı.
Geçen atmacayı yazmıştım, şimdi de KOK'u ekliyorum. Blog gitgitde, http://modaninkuslari.blogspot.com/ benzemeye başladı :) (Müge Hanıma sevgiler)
Fotoğraf da Trakuştan tabi ki.
Bi de Trakel var: http://www.trakel.org/kelebekler/?fsx=@ İlkbaharla başlayan yeni uğraşım. Bilim Teknik alın bu ay. Nefis kelebek yazıları ve de kelebek haritası veriyür.

1 şahıs gencim güzelim diyor:

Unknown dedi ki...

Nefes kesici bir yazı olmuş :))) Kuşlara ilginiz var heralde yoksa biz şehrimizden göç eden leylekleri bile ne zamandır farketmiyoruz.Oysa her yıl bunu yaptıklarını biliyorum :)

 
;