1 Kasım 2009 Pazar

blogsahibi akıllı ol lan


şimdi efenim şöyle. benim bu aralar pek yazasım gelmedi. doğuzgıribi olsun.. beytepeninbibergazlari olsun.. gündemde pek çok konu var ama yazamadım işte.
kütüphanedeyim şimdi. internete girmeye geldim. niçün? odamda internet yoh. böyle bi günde internet olmazsa noolur he. insanın doğumgününde internetsiz nasıl yaşanır. teknoloji çağında yaşıyoruz, feysbuktaki doğumgünü mesajlarını okumadan nası güzel bi yıl geçirebilirim? mümkünatı yok. zaten hava kapalı.. kampüs yağmurlu. kahve-film-battaniye günü bildiğin.
o diil de günü gününe çalışmak lazım. ödevleri halletmek lazım.
kütüphanede telefonla konuşan birey yasaklansın. yerine belgesel yayınlansın. tenk yu.
ha bi de doğumgünümü kutlayan herkeslere teşekkür ederim efenim. gönül ister bi araya gelelim, hepinizi benim odaya atayım, sıcak şaraplar sıcak sohbetler edelim. ama pazar günü kim o koca kıçını kaldıracak da gelecek di mi dostum!
gidecem kendime pasta yapacam. o yee!
hepsini de ben yiyecem. tabi tanrı misafirleri için de bişiler yapabiliring belkim. tenk yu egeyin.
hakkaten arayıp soran, kutlayan herkese teşekkür ediyorum. sağolun varolun.
(hala hepinizi odama atma fantazim var, aym sori)
yazar iç ses: aslında doğumgünü falan çok tırt. olay fotodakinden ibaret. iyi ki doğmuşum. eee. sonra?
yazar iç ses savunması: ama siz yine de kutlayın sanşaynlarım. siz de iyi ki doğmuşsunuz. sizi çok seven hello sanşaynınız. muç.

4 şahıs gencim güzelim diyor:

tam tam tam dedi ki...

İfinim, doom gününüz kutlu olsun. Gerçi 10 dakikayla kaçmış ama. Niyet önemli niyet yavrum. İnsanın içinde olacak. (mahalle teyzesi mode off)

Her ne kadar tırt bir mevzu olsa da bu doom günü olayı, hatta insanlar feysbukta bugün şunun doom günüymüş hadi kutlıyım diyerek kutlasa da (tırt + tırtx tırtsalk tırt) insanın egosu, benliği böyle bir nahoş bir mayoş olmuyor değil. Öyle yani... Bunlar çok ilginç şeyler zaten.

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

ifinim çok teşekkür ederim. sizler de olmasanız nasıl doğardım bilmiyorum. beni sizler yarattınız diyerekten evrim tartışmasına son vermek istiyor, hayat ço ilginç cidden diyorum. görüşmek üzere efenim.

diamandi dedi ki...

geçmiş dogum günün kutlu olsun ozaman :))) evet foto süper düşündürdüklerinde öyle... gerçekten peki ya sonrası.. sönen mumdan sonra.... offf çok düşünmemek lazım bu gibi ruh hallerinde sanırım.. sen yine de iyiki doğmuşsun denilsin...sanşayn...

diamandi dedi ki...

geçmiş dogum günün kutlu olsun ozaman :))) evet foto süper düşündürdüklerinde öyle... gerçekten peki ya sonrası.. sönen mumdan sonra.... offf çok düşünmemek lazım bu gibi ruh hallerinde sanırım.. sen yine de iyiki doğmuşsun denilsin...sanşayn...

 
;