30 Kasım 2009 Pazartesi

gözlerim dolu, uyku akıyor şıp şıp. şap şup.

  • o kadar uykum geldi ki seni bile yiyebilirim sanşayn. yarın yoldayım. ("şoray uzun yolda" aklıma geldi. hüzünlendim) of. artık Ankara'ya giderken o kadar sıkılıyorum ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. o yol git git bitmiyor. ömür geçiyor o yol bitmiyor gibi geliyor. halbusem ilk seneler ne kadar severdim, İstanbul'a sırf aman yolculuk olsun biraz da diye gittiğim falan oluyordu. bu yaz eve dönerken artık doyduğumu anladım. anaaym.. bitmiyor valla lan. hayır düşünüyorum karşılayanım yok diye mi falan. oluyor bazen Aşti'de bekleyen ama yine de garip işte. doydum ben doydum.
  • sıcak şarap sezonu diyorduk evet. mevsimi geldi. şöyle ayvalı tarçınlı.. yapmak içmek lazım evet.
  • bugün aklıma durduk yerde "santana - game of love" geldi. hatta söylemesi ayıp lavabodaydım efenim. (kızlara lavabo , oğlanlara tuvalet dirler ya hani.) mırıl mırıl başladım şarkıya. enam dedim. nerden geldi ki aklıma dedim. falan filan derken bugünlere geldik işte.
  • arada aklıma "ben kalender meşrebim" geliyor. "biraz da tombul olsun" diyorum. hehe diye gülüyorum bi de utanmadan.
  • valiz şeysi hazırlıyorum. bu sefer ço çılgın bi valiz oluyor. babamın kütüphanesinden 4 roman aşırdım. eski cd-dvd arşivimi doldurdum. vee 1000 parçalık pazıl atıyorum hobilere doymayıp. pazılla angarada boş galmayacağımı umarken bi bakıyorum yünle şiş falan koymuşum (söylemesi ayıp bere örüyorum da ben, komşuteyze öğretti bu bayram bana. mehehe) Ankara'da odaya kedi attımmıydı bu iş tamam. huzur cenneti.
  • ha ne valiz diyorduk. işte yemek börek çörek neyim de dolduruyorum. olm iki pantolon iki hırkayla gelmişim. burda ne giyeceğimi bilemedim. koskoca valizi boş getirdim tamamen bunlarla doldurup götürüyorum. hey allaam yareppim. (ders çalışmaya gidiyorum angaraya sözde) (ama yoh çalışacam lan)
  • saçlarımı kestirdim. ama uzunluğunun yarısı gitti. bayaa gitti. of alışamadım gibi. necibella keserken ne kadar rahattım oysa. uzun saça doymuşum ya.. "kes hamuğagoyiim, onla mı uğraşacam yuaa, kökü bende hacu, kes gitsin acıma" peheey... kırmızılar da gitti gibin..
  • beypazarı'na gidelim pilav yiyelim. kar yağsın mangal yapalım. kapadokya'ya gidip hem foto şeysi yapalım hem şarap içelim. gözümüzü dört açalım. trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.

si yu.

(ajdar kimbilir nerde napıyor. hele tardu flordun.. )

gecelerisenogecegezenlereaçbirsor! öküze ilham.

1 şahıs gencim güzelim diyor:

mermelekedi dedi ki...

saçlarını kestirdin iyi boh yedin.. benim saçlarımın acı hikayesi örnek olamadı ya sana vay bana vaylar bana
ayrıca ben biliyorum tardu flordun napıyor neeediyor gahgahgah..

 
;