26 Ocak 2010 Salı

finaller bitti.. (şindilik)

vee finaller bitti. yarın karneleri alacıüüz akşam 5te. çamurdan olsun bizim olsun geçelim gidelim dedik görücüz bakalım.


bu arada sayın ankaralılar, istanbullular.. tropikal iklim kuşağında yaşıyorsunuz haberiniz yok dostum. eskişehirden soğuğu yemeden kimse miyavlamasın rica edicim. mevcut soğuk sebebiyle fotoğraf bile çekemedim lan! oyh.


pazartesi sabah yollara düştük gara gittik. eskişeeer yollarına. 8de bindik, 12.30 gibi indik. "trenin delisi" buldu yine. gırgır şamata vardık buz gibi torpahlara. 3 saat falan gezdikten sonra başka bi trene binip istanbul yollarına düştük. trene yerleşmeye çalışırken abidoğluylan rastlaştık. dünya küçük klişesini yaptık tabi hemen boş durmadık. sonra yemek vagonuydu uykuydu uzaylılardı hacettepelilerdi şaraptı leboydu falandı derken haydarabipaşaya vardık. ço güzel geçti tümüne bakacak olursak. ama yalnız başıma tren yolculuğu yapmam. deli sıkılırım gibime geliyor. ya da akşam yemek vagonundaki amca gibi köşedeki masaya oturur bi küçük deviririm sessiz sessiz. bilemedim.


bütün gün ev demizliği yaptım. ço eylendim. dışarı çıkmak lazım.


olm ankarada hiç kar yokken burda olması çok garip geliyür. yazdan beri ettiğim dualar tuttu, ankaraya kar yağmadı negzel :)


of yolculuğa dair anlatcak çok şey var aslında. biz şeye çok gülmüştük ama neydi o modundayım. ondan üzmicem sizi. hiç şeetmicem

1 şahıs gencim güzelim diyor:

tam tam tam dedi ki...

Eskişehir, hahahaha!

Ben dediydim klişesi.

 
;