9 Ocak 2010 Cumartesi

miyavlayan seyirciler bi settürün gidin.


o kadar muhteşem bi kapak ki! o kadar çok beğendim ki! of..
bebeyimsin neyşınıl coorafik.
sanırım bu kadar beni kendine çeken, son günlerde yaşadığım megastres. niye böyle oldum bilmiyorum. o kadar rahat bi insanken ben... değiştim. herkes değişti. bi değişik hallere geldim. (keane-everybody's changing diyoruz burda)
şimdi iyiyim. finallerin ağzına sıçtıktan sonra çoh daa iyi olacam bebeyim. yes halil! bu maçı alıcaz olm! (ulan hala derse başlamadım fak..)
haaa tabi bi de topluma seslenmek isterim
lan! hırbolar! (ahah hırbo ço komik lafmış, bayadır kullanmadıydım) tamam anladık, havalar soğuk diye dışarda sevişemiyorsunuz evet. ama sinemada bu yapılmaz ya. madem niyetin sevgilini elleyip film boyunca fısıldamadan sohbet etmek, 3filmbirden salonları diye bişi var memlekette. yallah lan. oraya git napıyosan yap. ha ya da al filmi git evinde izle gerzek. bütüüüüüün film boyunca mırmır sivişip konuşup gülüşüp, biz seni sessiz olun diye uyarınca morarmayı biliyon. tamam. ama bebeyim ben filmin komik yerinde gülerken bana dönüp "biraz sessiz.."diye tek kaşını kaldırıp konuşman hiçbi yamuğunu düzeltmez, anlıyor musun beni canısı. adamın dışarda çükünü keserler lan! yok. efendi konuşucum. pardonella. senin o sakal bıyığının örtemediği sivilceli suratını, kılkuyruk diye tabir ettiğim türden saçlarını, gerzek gözlüklerini, falan dağıtırım oğlum seni. yanındaki kız da kurtaramaz seni benim elimden. dua et, filmin sonunu merak ettiğimden orda kavga etmedim senle. çıkarken de sırf bişi söylemiş olayım diye ayağa kalkıp bi çift laf ettim size. (şimdi düşününce çok daha muhteşem laflar ederdim aslında lan ço pişmanım yeminlen) göt göt oturup bana cevap vermediniz, aferim. ulan bi de cevap verseydiniz allaama dağıtırdım orayı! bak yine kamyoncu yönüm öne çıkmakta. hayır portakalreçelim. kibar olmalıyım. öyle yani.
bi daha film esnasında miyavlayan seyirci gelirse salona çok pis şeyler yaparım. acımam. şimdi ders çalışmam gerek. öperim müsait yerlerinden.

3 şahıs gencim güzelim diyor:

tam tam tam dedi ki...

Ben şahidim, son lafı soktuktan sonra çok dramatik bir çıkış da yaptı. Vallaa.

melike dedi ki...

şu dünyada sevişen,öpüşen,koklaşan bir sürü insanın ahını alıyorsun bırcıyağmır. lan bi kerecikte duyma,görme ne biliyim bakmayıver, azıcık hoşgörü bebeyim ;)

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

olm hadi restorantlarda şurda burda sevişiyolar tamam, barda sivişiyolar tamam, ama sinemada da yapılmaz ki ayol. filme mi bakacam duyacam bunlara mı. haklıyım meliyke kabul eyle.

 
;