27 Nisan 2011 Çarşamba

antiviralspor

o kadar işsizim ki seni bile yiyebilirim okur. hani iş aradığım da yok aslında. işsizliğe bambaşka bi soluk getirdiğime inanıyorum. yine bi çayıra salınmışlık, yine bi koyvermişlik mevcut ancak bunun stresi içerden içerden sesleniyor.
efenim ben pek uçuk sorunu yaşamadım. hatırladığım en son uçuk 12 yaşımdayken, havuza falan giriyordum o zaman çıkmıştı, 2 gün olmadan geçmişti. lakin ki üzerinize afiyet önceki gün bi uçuk patlatmışım.. üf! antiviralspor..
hastalık hastası da oluyorum ufaktan. benlere kafayı taktım biraz da. lönk diye heryerimden çıkmaya başladılar. tırstım, kötü bişi çıkmasın diye. doktora gitmeye niyetlendim ancak malumunuz randevusuz doktor şeysi olmadığı içün ben randevumu beklerken daha da gerildim ki yüzümde gözümde de çıkmaya başladı. dudağımda kahverengi noktalar var inanır mısınız?! adeta beynim sümükleşip burnumdan akacak yakında. yok böyle bi stres. haha size totomdan tespit yazayım da tam olsun: "Dudaklar "ben" demeye alışmasın, kendinden bahsetmeye alışan dudaklarda ben niye olmasın." nası abi?

bu arada her yerde okuyorum yok alaca sinekkapan basmış, aman arıkuşları varmış, neymiş ak pelikan geçmiş.. Kuş göç şeysi iyice çıldırmış, ben de çıldırayım istiyorum ancak olmuyor be gulûm. Havalar serin, hatta soğuk! evde kaba etim donarken dışarsını tahayyül edememekteyim. Sarıyere zaten gidemedim, perşembeye belgrad arazisi ayarladımdı ulan ona da ehliyet randevusu şeysi denk geldi. Oof of..
en iyisi yeni müzikler
hadi size kıyak: www.musicovery.com

fotoya gelince, oh ne ala memleket lan. oyhş..

1 şahıs gencim güzelim diyor:

Antartika Konsolosu dedi ki...

"o kadar işsizim ki" devamını bir çok şekilde getirdiğim bir cümle başlangıcı bu. şu anda da o kadar işsizim ki; tek amacım amaçsızlık oldu. benim de amaçsızlığım yeni işim. hadi hayırlı işler...

 
;