19 Ağustos 2009 Çarşamba

anacum nirdesün?


anne seni çok özledim. evine dön anne.. üveaaa (bkz. tülay seni çok seviyom, evine dön garıcım diye ağlayan/böğüren adam efekti) evet anne. eve dön. balkonda seninle çay içicem hep. tv izlicem senle. saçma kanalları açmana laf etmicem. habire çaya mutfağa gitmemi istemene bişi demicem. evi süpürüp silicem. çiçeklere su vericem. balkona kovalarca su taşıyacam. sen yemek yaparken buzdolabından maydonoz salça çıkarıcam istersen. sofrayı kurup kaldırcam salata bile yapıcam. pazara çıkıcam seve seve.
inebolu'dan dön artık anne.
sen bi meleksin anne. çok özledim seni.
kardeş ile babaya bakmak zor anne. yıllardır dışarı çıktığımızda panik halinde eve koşmanı anlıyorum anne. yemek telaşıymış meğersem. bilmezdim öyle telaşları. yokluğunda çok şey öğrendim anne. (cümlenin şarkısı: yokluğunda çok kitap okudum.. aradığm.. neredesin nerede (8))
bi çeşit gümrükmüşsün sen bizim evde anne. babamla kardeşimle aramdaki nefis köprüymüşsün sen. bekar (yalnız) hayatımdan sonra "evkızı" olmak çok garip çok zor anne.
gözyaşlarım akıyor tutamıyorum anne.
geri döen annee... üveeaaa (bkz. yazının başındaki adamın efekti)
oyuna gelme anne. (bkz. yazının geyik olsun şarkısı esprisi )

2 şahıs gencim güzelim diyor:

B. dedi ki...

:D:D:D:D:D


bir zamanlar ben de aynı derdi yaşamıştım.. ama oyle guzel anlatmıssın kı gulmekten alamadım kendımı.. bu arada hayırlı olsun blogunun yenı halı pek hos olmus cnm..

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

teşekkür ederim efenim. anneme karşı olan naçizane duygularımı hissiyatlarımı paylaştım =)

blogun yeni hali için de ayrıca teşekkürler. zira ben de bayılayazdım. niçün? çünkü, bi yıldır oraya nası foto konulacağını bilmiyordum. evet. hıhı. =)

 
;