5 Ekim 2009 Pazartesi

konşuluk

barlar, diskolar, eylence yerleri ne diye var? sorarım ne diye ha! evde yüksek sesle müzik dinlememek için tabi ki. yok abi. bu kafayla olmaz. böyle gitmez. bu memleket ilerleyemez. avrupa birliği falan yalan.
ayı heryerde ayı evet.
taşındım ya hani. çok üşüyorum, sessizlik olsun falan dedim ya. haha. kıçımla gülüyorum yüksek müsadenizle şu anki halime. zira yan taraf diskoymuş. peeeh. yarım saat daha müsade verdim kendilerine. zira demin kapılarını çaldım duymadılar. yorulurlar diye umut ediyorum. yoksa yediricem o "seks.. seks.. seks on dı biiç.." adlı gerzek şarkılarını. yutturucam.. accık medeniyet, accık modernlik, accık efendilik, biraz da insanlık gardaşlar dicem. kendinize gelin ayılar dicem. şaka gibi.
oy.
yok ya beklemiyom lan yarım saat.
..şikayete gittim gelezem.. (bkz. kendi kendini gaza getiren insan)
geldim.
of çok pişmanım. efendi çıktı kız. step çalışıyormuş. canımsın kız. yeni kankam sensin. valla. öpücem seni en kısa zamanda. kusura bakma bile dedi. bütün satırları silesim falan geldi ama uzun zamandır gönlümden geçeni hop diye yazamadığımdan (uyandırmaya) kıyamadım. sevdim seni konşu. efendi olalım ciğerim senin komşu. ay lav yu beybi!

1 şahıs gencim güzelim diyor:

Disconnectus erectus dedi ki...

olum ne çabuk tavlanılıyosun(tavlanmak) lan. sessiz çalışılmıyo mu sitep mitep.iki şirinlik yapınca ağızdan bile öpüşülür valla seninle hee. allam yareppem. sitep ne ayrıca,asortik konşular bulup biz fakirleri unutursun da sen. yazzık.

 
;