10 Şubat 2009 Salı

kütük rtük uyuma

yine yeni bi tv yazısıyla karşınızdayım. bi dersler başlasın kendime gelicem özüme dönecem şimdilik hepimize sabır diledikten sonra konuya dönüyorum.
yemek programları parazit gibi çoğaldı, hatta tabir-i caizse, yırtık dondan çıkar gibi her kanaldan karşıma çıkıyor evet. yan gelip yatarken tv izleyen ben programdan programa koşuyorum resmen. alın size gözlemler:
-bi kere herkesin sesi çok güzel, herkes mutlaka şarkı söylemeli. "aman adanalı canım adanalı" olsun "kimbiliir kimbiliir belki aşçı benim, kimbiliiir"'ler ve memleketime anlam katan "hoşgeldin yaağr, yüreğimee" ler olsun herkes mutlaka bi şarkı söylicek. kural bu.
-herkesin mutlaka midesine dokunan bişi olcak. "bulgur pilavı mideme dokunuyor ama zorlıcam kendimi yarışma için." allalaaa bak çok orjinal manyaktır bunu diyen ben sana diyim. ha o midesine dokunan olayları da herkesin elinden yemeyecek en iyisini kendisi yapacak mutlaka.
-yemek öncesi alışverişte "küçük dağları ben yarattım" havası esirgenmeyecek. herkesten kul kölelik beklenecek. "canım sen bana kirem şantiyi getir ben kasaya geçiyorum allaam çok heecanlıyım ayh"...
-doktor eldiveni takmak şart. bugüne kadar eldivenle yaptık ya hep yemekleri. ığğy nası yapıyorsunuz öyle elleye elleye iiyrenç..
-salata başlı başına dert. çoban salata mevsim salata.. adı bin türlü. sonra vitamini ölmesin diye ellerimle kopara kopara hazırladım durumu var.. sosunu kenara koydum isteyen koysun. yok tuzlu tuzsuz.
-ha bi de çok artist insanlarız lan. allam of! o kamerayla başbaşa geçen saatler var ya. hani bütün ekip seni çekiyor başrol sende sahne senin. o kadar çok boş konuşan var ki. şu an konuşan adamı yolda görsem valla ağzına bi tane vururum. "tarhanam nerde.. ay ay ayh.. haydi lililiiiii... aa gözümün önündeymiş. ay gözümün önündeki şeyi göremiyorum bak nehale geldim ehi ehi."
hayır bi gün gerçekten herkes 15 dakikalığına meşhur olacak.
tamam reyting meyting eyvallah da bari bütün kanallarda olmasın ya. hadi olmak zorunda değilim böyle saatler boyunca ekranda olmasın ya.
hayatımda en dayanamadığım şey nedir deseler. çok net bi cevabım var: çok konuşan insan. sinir sistemime çok ciddi hasarlar verebilirsiniz. evet sadece çok konuşarak. ancak bi yerden sonra kendimi kaybedip sizde çok ciddi hasarlar bırakabilirim.
derya baykal, dershanedeki kimya hocam, şimdi tvdeki kılkuyruk, esas kılkuyruk osmantanmankır, ismini vermek istemediğim bi hocam.. ve daha niceleri. artık esraceyhanlık yapmayın. azer bülbül ve hadiseye önerim sizler için de geçerli. lütfen anneciğinizi de alıp gidin. saygılar sevgiler.
bi de hakkaten rtük uyuma be. dans yarışmaları gibi oldu. yemek yemekten soğudum lan!

2 şahıs gencim güzelim diyor:

Duysev dedi ki...

ben esraceyhann yemem,ben deryabaykal da yemem,ben esraerol hiç yemem...(şiddetle katılıorum arkadaşım..yazdığın her satıra bereket:)))

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

çok tenk yu arkadaşım, alkışlarlan yaşıyoruz bi nevi =)
her zaman beklering

 
;