12 Şubat 2009 Perşembe

yine dünyayı kurtardım bee

Sevgililer gününe ne hediye alacaağz çığlıklarınızı duydum hemen acil eylem planı geliştirdim. haha hadi yine iyisiniz lidıl sanşaynlar.
sevgilime ne alsam, sevgililer gününü kutlamıcaz biz sadece hediye verecez, ıyy iyrenç bence ne öyle sevgili kutlaması falan, allaam naapsam pastadan çıkıp süpriz mi yapsam, diye gözyaşlarınızı duydum. sizi kurtarmaya geldim efenim.
bugüne kadar ki hediyelerden sıkıldınız mı? o zaman süper hediye paketim sizler için. gelin bakalım neler varmış hep birlikte okuyoruz ebet.
- çiçek almak lazım, hangi çiçekten kaç tane zart zurt. bütün bildiklerimizi unutuyoruz gidiyoruz bi milyoncuya, şeffaf plastik kutuda içinde yapay kırmızı gül olan gümüş sim dökülmüş böyle plastikten gözyaşı damlaları olan bi tane çiçek alıyoruz. atıyoruz sepete..
- yine o bi milyoncuda mutlaka vardır, piyano şeklinde müzik kutusu alıyoruz. böyle içinde yüzük takı makı konanlardan, kapağını açınca içinden balerin ya da gelin damat fırlayan cinsinden. onu da dandik kutusuyla alıp sepetimize ekliyoruz.
- sonra bi mahalle kırtasiyesine gidiyoruz, böyle kenarda köşede kalmış eski olanlarına. renkli kokulu bi kağıt alıyoruz bi tane de cafcaflı bi zarf, mutlaka küçük bi paket sim alın her daim lazım olacak. içinde komik bebek fotoğrafları olan kartpostallardan almayı unutmuyoruz 3 5 saymadan atıyoruz onları da sepete.
- az kalsın unutuyordum minik peluş elinde kalp olan ayıcık almayı kesinlikle unutmuyoruz, kalbin üzerinde "i love you" yazmalı mutlaka.
- eve gelirken bime uğrayıp abur cubur alıyoruz ve paketimizi hazırlamaya başlıyoruz.
önce kağıt kalemi ele alıp "Ağır ağır giden karıncaya sormuşlar nereye diye?? uzaktaki sevdama demiş karınca...Bu ayaklarla zor gdersin demişler olsun gidemesem de UĞRUNDA ÖLÜRÜM demiş....!!! " tarzında bişiler yazıyoruz. (ben şahsen gugıldan faydalandım) S harfinden güller çiziyoruz. yine S harfini kullanarak, önce bi büyük S yapıp yanına alt alta "eni, eviyorum, evgilim" gibisinden yazıyoruz. bunların hepsini bitirip sayfaya sim döküyoruz. bebek kartpostalları ile birlikte zarfa koyup, zarfın içine de bi miktar sim ekliyoruz. en önemli ayrıntılardan biri, eve gelirken aldığımız bim poşetinin içine bunları koyuyoruz. çiçeği, piyanoyu, ayıyı falan hiç kutusundan çıkarmıyoruz. poşetin içine de sim koyduktan sonra sevgililer günü hediye paketimiz hazır olmuş oluyor. evet unutulmaz bi gün yaşamak istiyorsanız buyrun afiyet olsun.

3 şahıs gencim güzelim diyor:

Unknown dedi ki...

ahhahahahahhaha =)))
bgn halledemedim bunlari, anca iste sekerdi cikolataydi fln...
yrn ilk isin nadide semtimin milyoncuklarini gezmek, bence guzel fikir genclerrr ;)
amaa akrostis'imiz de unutulmamali :D

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

haha
akrostişler siz sanşaynların yaratıcılığına kaldı =) hade bakalım bi kişiyi sevindirdik. sırada yetmiş melyon insan var

Adsız dedi ki...

tabiyyki neyi unutmuyoruz?
Gül, Silah , Kadın gözü üçlüsünü barındıran kartpostal alıyoruz. (gözden yaş damlıyorsa daha etkili ama damlamassa da olur, damlayanını bulamadım deyipde su dökmeyin rezil etmeyin caanım kartı) arkasına da:
Bir gün yanına geleceyim,
Bir elimde silah
Bir elimde gül
Ya o gülü alıp benim olursun
Ya o silahı alıp beni vurursun.

yazıyoruz. yine kırmızı güllü, tercihen kokulu zarfa yerleştirip kurbana veriyoruz...

 
;