10 Şubat 2009 Salı

zamansız gelen enerji uykuyu götürür

kaç gecedir çok geç yatıyorum (tabi bana göre geç) işte sabahın 4ü 5i olsun anca uyuyorum. ha o saatte kadar da internette oyalanıyorum boş boş. neyse erken yatıcam dedim. saat 01:30 gibi odayı toplayasım geldi. iyi bari dedim bu işlemin arkasından dişlerimi fırçalıyayım da yatışa hazır olsun. efenime söyleyeyim işte tamam bütün hazırlıklar bitti. internetten bişiye bakıp çıkıcam. tabi yekta arkadaşımız benim erken yatabileceğime inanmamakta bu süreçte. internetteki işimi de hallettim bi şarkı vardı dinledim kapadım pcyi. ışıkları falan. kaptım bobiyi girdim yatağa. yok abi içim bi kıpır kıpır bi hayat enerjisi bi sevgi pıtpıtı. melikelerle pis7li oynarken esneyeyim, yatağa girince gözlerim kapanmasın. şaştım kendime yahu. hoş değil bence. etik de değil. tasvip etmiyoruz biz bu tip davranışları. evet bobi.
Ne demiş Harun, "hayatımdan çok memnunum..." hayır nerden çıktı da böyle oldum anlamadım bi *daha mutlu olamam* modundayım gençlik. hayırdır umuyoruz.
kendimi bildim bileli otostop çekmem. çekemem. işte arkadaşlar çekiyorlarsa ben de yanlarında dururum binerim. elimi kaldıramıyorum yahu. bi kere bile yapamadım yani. utanıyorum sıkılıyorum daralıyorum.. neyse akşam işte kızılaya geçicez. beytepede seller akıyor. hava karanlık. şemsiye falan uçmak üzere rüzgardan. arkadaş otostop çabasında. ben de şemsiyeyi tutuyorum. bi yandan da donduk efekti veriyorum işe yarasın diye. 5 dk.. 10 dk.. 15 dk.. yuh dedim. şakır şakır yağmur yağıyor üstümüz falan kuru ama öyle vebalı değiliz. hiç mi araba durmaz kardeşim. en son büyük bi kağıda İNSANLIK ÖLMÜŞ yazacaktım, bütün ordan geçenleri kınayarak. işte hava koşulları sebebiynen ertelendi o da.
9 saat sonra ders var. aha. sonra da benden verim bekle..tabi.
yarın suratınıza esnersem kimse kızmasın. geçiş evresindeyiz. gecemiz gündüzümüz biraz karışmış olabilir. sabır diliyorum hepimize.
resimdeki ünlü kim? ahaha

2 şahıs gencim güzelim diyor:

Unknown dedi ki...

resimde bi unlu yok, hatta reklam var sansur gelmeli bence :D

Adsız dedi ki...

babamın iki sözü vardır biri konuyla alakalı değil ama diğeri aklıma geldi :) akşam yatma bilmez sabah kalkma bilmez diye... sabah uykunun gelmeyeceğini bilsen, gece uyanık kalmak çok zevkli niyeyse. insan yapımı ışığın kendine göre bi cazibesi var... (bu arada babamn diğer sözü de her yolculukta mutlaka söyler (: insanoğlu kuş misali dün nerdeydik bugün nerde.. :)

 
;