26 Şubat 2009 Perşembe

ekûlibiyum gibiyim


derste amiral battı oynadığımız için kendisi hakkında hiçbi fikrim yok. dersin sonunda duydum kendisini. gülmemi tutamadım. affet beni afife.
red hot..- warm tape
geçen gün kar yağarken dışarda yürüdüm. of süper keyif aldım. içimde bi yerlerde bi izmirli olabilir. şüpheliyim kendimden.
bugün kararsızlığımdan o kadar yorulmuşum ki artık.. amaan vur dibine modumdaydım. yemek alırken seçilanım adana alalım mı dedi. amaaan alalım seni mi kırcam dedim.
melikanımla kahve makinasından çay alıyorduk. sen de içer misin dedi. amaaan içerim seni mi kırcam dedim. bi tane fotoğraf sergisi yapılcakmış. herkes ister 3 foto ister 30 foto yollıcakmış. katıl dediler. amaaaan sizi mi kırcam dedim. annem istanbula ne zaman gelceksin gel haftaya dedi. amaaaan seni mi kırcam geliyorum haftaya dedim. gün bitmeden şansınızı deneyin bence. haha
devianttan bi fotolar çalmışım. evet çaldım abi. utanmadım. benim güzel bi makinam olsa çok şükela olcakmış. öyle bence.
abi banyodan sonra çok korkunç oluyor saçlarım. 80lerin metalcilerine benziyorum. eskiden nişan saçına benzerdi. şimdi bildiğin o kolsuz kot ceket /gömlek giyen, o üste giydiğini pantolonun içine sokan, pantolonun beli yüksek tabi, saçların tepesi kabarık yanlar uzun kabarık. işte o abilerden oldum. korkunç lan.
buketin kedisini i melih gökçek in evinin orda salacaz. adresi bilen mesaj atsın haci. gökçek gitçek sifonu çek. yeap!
biyokimya çok feci vuracak yalnız var ya. teyzenin garezi var bence. dişlerini sıka sıka konuşuyor hep. "deşarj" kelimesini ultra farklı bi şekilde yorumluyor. e dikkat diye bişi kalmadığı için geyik yapıyoruz biz de. saygı duyuyorum kendisine o ayrı.
her gün odayı toplamama rağmen nası bu kadar dağılıyor cidden anlamıyorum.
Magnum infinity antep fıstıklı. mükemmel!
the roof is on fire... haha. ya lastfm de işte karışık bişiler dinlerken bu şarkı da çıktı. ben de neden bilmiyorum indirdim bilgisayara. aradan zaman geçti. istanbuldayım. babam solitaire oynuyor pcde. arkadan da benim playlist çalıyor. bu şarkıymış. ben de baştan sona dinlemedim hiç. küfrediyor burcu bu dedi. yok be baba dedim. nakaratı bekledi. küfrediyo işte bak dedi. ben de bekledim. yok yahu sana öyle geliyordur dedim. bilgisayarın yakınına gelince bi dinledim. abouu.. sözler şu:
The roof the roof the roof is on fire
We don't need no water let the motherfucker burn
Burn motherfucker burn
adam haklı çıktı yahu. küfrediyormuş terbiyesiz aşaalık pislik.
vindovs medya pileyırın süğper karışık modundayız. sıradaki şarkı tüm minik lidıl sanşaynlara , orda olana olmayana gelmişine geçmişine gelsin =P
valla ben karışmıyorum. kendisi seçiyor. hazırsak...
ahaha of utanıyorum yazarken. emre aydın - belki bi gün özlersin. ahaha
abi her haltı atıyorum pcye. üzgünüm minik sanşaynlar. sil gözünün yalnızlıklarını hade bakem.

1 şahıs gencim güzelim diyor:

Disconnectus erectus dedi ki...

yeeavrum bırcıcım, kedim oldukça zikici bi halde beklemede.anlaşıldı tamam.

 
;