8 Haziran 2009 Pazartesi

ev keyfi

Feysbukta sağ sütunda reklamlar var ya, bugün onlardan hazırladım bedave sanıp. sayfanın sonuna gelince, nası ödemek istersin zamazingosuyla karşılaşınca burda sizlerle paylaşmaya karar verdim. güle güle kullanın.
Tam bi haftadır evdeyim. neşe burda, huzur burda, mutluluk burda. bi insanın yaşadığı yerde mutfak olması ne güzeldir, o mutfakta sevdiği yemeklerin hazır olması ne hoştur, televizyonda bisürü belgesel film kanalında takılmak ne muhteşemdir. resmen staja gitmek istemiyor, hep evde yaşamak istiyorum.
Pijama kombinasyonlarım gelişti. dışarda ne giyilir unutur olmak üzereyim. olsun sorun değil. finalleri unuttum çoktan. sınav konularını geçtim, adın ne deseler, diskoveri çenıl derim. böyle marşmelov gibi bi kıvamdayım. çok hoş bence. sabah kalkıyorum. müğkemmel bi kahvaltı hazırlıyorum kendime. sonra bilgisayarı açıyorum. feysbukta biotronic diye bi oyun var. onu oynuyorum. şarkı indiriyorum onları dinliyorum. hoş bi hayatım var burda. güzel bence.
ahah. bi haftadır istanbuldayım dışarı çıkmadım ya, bi haftalığına buraya geldiğinde eve girmeyecek insanlar tanıyorum. aramızdaki bu tezata gülüyorum şimdilerde. 4 ay nasssı olsa yollarda pişeceem, terleyeceem, eriyeceem, gezeceeem diyerekten evde huzur buluyorum çok klas bi şekilde.
Yazı yazmaya üşeniyorum biraz. tatil ya.. ondan olsa gerek.
Final neydi unuttum lan. ne heyecanlanıyormuşuz, ne kasıyormuşuz..
deliymişiz lan..

2 şahıs gencim güzelim diyor:

cem dedi ki...

bi haftalığına buraya geldiğinde eve girmeyecek insanlar derken? sayın ortam insanı

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

çok alıngan ve de kırılgan bi insansın sayın disko_boy.

 
;