18 Haziran 2009 Perşembe

kahve?

efenim bugün kahve içmeye gittik.(reklam olmasın şimdi şeetmiyim nereye gittiğimizi falan) alışveriş merkezlerinin klimasından üşüyen bünyem ıscacık bi kahve istedi. bu kez cafe latte almayacağdım. evet. bi çılgınlık yapmalıydım! olası değişikliklere, yeniliklere kapalı olan bendeniz, gittim menüden sahlepli kahveyi seçtim. birbirinden muhteşem denemediğim tatlar dururken gittim onu seçtim bu mevsimde evet. oh dedim. sıcacık saaalep içecem süper olacak diye sevindim hafifçe. siparişin alınmasını bekledik bomboş dükkanda. ukela eleman geldi. söyledim isteğimi. tamam dedi. iki adım atmadan geri döndü. "bu havada sahlepli kahve mi içilir yaa, sen mevsimi kaçırdın" dedi. heee efektiyle beraber minik bi gülümseme yolladım kendisine. döndü devam etti yoluna.
evet. bu havada sahlep de içerim. kışın karlara oturup dondurma da yerim. sanane arkadaşım. bu havada yapılır mıymış. sanki memleketin "mevsime göre yapılacaklar listesi"ni o düzenliyor. sanki buraların kıralı. sanki yüzüklerin efendisi.. kimsin arkadaşım sen? zaten 15 saat sipariş almadın.. utanmadan lokmalarımı saydın. hesap istemeye yeltendim, kıçını çevirdin. saalep içiyom layn var mı?! keyfimin kahyası mısın bilader. vats yor pırablım men? (forget it adamım. ay dont keyır) geç kalmışmışım sağlebe.. yuooh yuaa.. de get yalan dünya. bas git. hoşt. kışt. dübbst..
(byk, bu satırları yazarken odaya giren annesi, odanın dağınıklığı karşısında bir kez daha şaşkına dönmüştü. sanki 2 hafta boyunca bu manzaraya alışamamıştı. evde birşeyler ters gidiyor, pencereden kapıya süzülen ışık günden güne azalıyordu. byk artık odasını toplamalı, bu çılgınlığa son vermeliydi. )
ne diyorduk. evet. mevsim falan anlamam. istediğimi yerim içerim arkadaş. o kadar. hahayt.

3 şahıs gencim güzelim diyor:

Disconnectus erectus dedi ki...

o zaman bundan sonra sahlepe bir başka türlü bakmana sebep olacak bir şey söyleyecek ve hayatını karartacağım..

sahlep;sıcak meni.


sevgilerle.

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

ay heyt yu!

B. dedi ki...

alemlerin k(ı)ralı, yüzüklerin efendisi :D:D
hahahhaa...

 
;