26 Temmuz 2009 Pazar

Böcek Savaşları 1. gün

eve oldukça yorgun bi şekilde gelmiş, evde kimse olmadığından bütün odaların ışıklarını yakıp hırsız vs diye var mı diyerekten gezmiştim önce. saçma bi alışkanlıktı ama hırsızlığın çok olduğu bi semtte yalnız olmak da garipti. herşeyin bıraktığım gibi olduğunu görüp kendimi bilgisayara atmıştım. ufaktan kendimi internete kaptırırken halıda hareket eden küçük siyah bişi gördüm. evde böcek görmeyeli uzun zaman geçmiş olacak ki baktık birbirimize. önce böceğe en yakın bulunan sehpayı ters çevirerek kendisini ezmeyi düşündüm. ancak onu ordan temizlemenin zor olacağına inanıp deodorantıma davrandım. kendisini bi güzel ferahlattım o da kaçtı tabi. ölmüştür düşüncesiyle yeniden bilgisayara döndüm. sandalyemin altından gezerken yakaladım gerzeği. terlikle vurdum hafifçe. nihayetinde suyunu çıkarmak istemem o da bi canlı. öldü sanıp tam işime dönmüşken yürümeye devam ettiğini görünce, sen misin yürüyen hığaa diyerekten terliği geçirdim. çatırt sesiyle huzur buldum. salonda oturayım bari diyerekten o tarafa geçtim. camı açmaya yönelirken perdede sarı bi hayvan buldum. bu sefer onu tüllerin arasında ezmeye çalıştım. sonra yok oldu kendisi. ölüsünü ya da dirisini bulamayınca gerildim veee savaş başladı!
Duvara sabitlenmemiş herşeyi kaldırıp silip süpürme işine giriştim ki bulaşık makinesi ve derin dondurucu gibi beyaz eşyalar da buna dahildi. yataklar koltuklar halılar havalarda uçuştu bi süre. camı da açmadım böcekler arka bahçeden tırmanmasın diye. (2. katta oturuyoruz hala nası girebiliyorsa denyo) 3 saatin sonunda ev temiz ben yorgun.. böcek yemlerini falan yerleştirdim. bi daha 2 hafta temizlik yapmazsam şöyle olayım diyerekten kendime çeki düzen verdim. evde karafatma görünmesin artıh dedim. 4.sınıfa geçmiş biyoloji öğrencisi olaraktan hala bi böceğin adam gibi adını bilmediğim için kendime kızdım. karafatma o mu ondan bile emin değilim lan. neyse.
evler böceklenmesin, hijyen şart. yeni böcek maceralarında görüşmeyiz umarım.
öpenzi.

3 şahıs gencim güzelim diyor:

melike dedi ki...

bahar döneminde entomoloji labta sadece seni izliycem.evet evet baya eğlencez gibi;)

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

pislüh firend.

büketegen. dedi ki...

ilk böceğe önce deodorant sıkıp sonra terlikle "hafifçe" vurup ondan sonra da nihayetinde "suyunu çıkarmak istemem o da bi canlı" demiş olman beni karadenizin azgın paradoks dalgalarına attı.ha sonra hayvanı çatır çutur sesi gelinceye kadar ezmiş olman da cabası.
saygılarımı sunup kaçayım bari.

 
;