28 Temmuz 2009 Salı

özledim?

redd- her neyse. çaldı şimdi.
ve ben artık kimi özlediğimi bilmediğimi anladım.
çok salak bi durum yahu.
  • Mikroskop başında bişi incelerken burnuma kestane kokusu geldi geçen gün, aklıma eski bi hatıra geldi. böyle 2-3 dk mal gibi boşluğa baktım.
  • Sabah uykudan ayılmak için televizyon seyrederken reklam çıktı, karayolları mı trafik mi ne çekmiş. adam araba kullanırken telefonu çalıyor, sağa çekiyor, öyle konuşuyor, konuşması bitince kameraya dönüp elli kere kameramana bakarak trafikte cep telefonuyla konuşmayın demeye çalışıyor. ha mal mal bakmamın sebebi ise ankara - bahçelievler de çekilmiş olması.
  • Akşam otururken tvde klip izliyorum, pilsen yazısı çıkıyor arka planda. canım hiç bira istemezken gidiyorum bira açıyorum bi tane. sonra bu havalarda ankarada arkadaşlarla dışarda oturduğum günler aklıma geliyor.
  • Vapuru kaçırıyorum, iskelede beklerken birinde bi dergi görüyorum, aklıma eski birşeyler geliyor..
nihayetinde herkes birşeyleri hatırlatıyor ve insan yalnızken herşeyi özlüyor. redd'in yeni albümü çok güzel. ilk albümünü de beğendiğim aklıma geliyor, hafızamın güzelliği sevindiriyor.
(hafızam da kendi havasında ha, işine geleni hatırlıyor hep zaten)

sıradaki şarkı siye gele : "yaşandım daha çok" hadi öpün şansınızı, ben de ilk kez dinlicem küçük sanşaynlarım.

1 şahıs gencim güzelim diyor:

buk dedi ki...

"nefes bile almadan seviyorum seni" yi haykıra haykıra söylemek,ama kimse söylediğini bilmemek,belki artık hatırlamamak gibi yine..

 
;