26 Aralık 2009 Cumartesi

hay cenifır, vats yor neym cenifır

öyle bi video vardı, taksici abi ingilizce konuşuyordu. ahaha hatırladım. şahan'ın acur arazi hikayelerinden.. kızların adı hep jennifer oluyordu, bu en son skeçte artık bi taksiciye gitmişti. adama "vats yor neym cenifır" diyip alttan alttan "may neym iz cenifır de" diyodu. ahah adam da "may neym iz cenifır" diyodu. muahah. bulamadım videoyu.(şimdi beyle anlatınca komik olmadı şeysi)
of bebeyim çok neşeliyim süperim. ne kadar eğlendim bugün odada annatamam yane. bugünkü çılgınlıklarım dün geceden belliydi zira efenim gece 3'e kadar uyumaya üşendim. bilgisayarda da vatana millete hayırlı bi işe yaramadım. (bari kitap okusaydım lan.) neyse. bi saatten sonra artık dayanamayıp öbür odaya yatmaya gittim. o da nesi? karasinek vızıldıyür lambada. aman ne hoş diyerekten dayandım raid sineksavar fısfısa. sineğimiz uçma yeteneğini kaybedip lamba ızgarası arasına düştü. orada başlamaz mı bızırdamaya. lan öl derim. ölmez. sus derim. susmaz. lan bi yaşamaya çalışma, bırak kendini, ışığa git derim. gitmez. böyle inat inat..
senin ölmeni mi beklicem uleyna diyerekten salona döndüm. koltuğu açıp orada uyudum mis gibi. çift kişilik yatağım dururken bir sinek uğruna kanepe köşelerine gittim evet. yaparım ulan. yine olsa yine yaparım.
sabah kalktım kahvaltı yaptım. derken bi baktım anavatan kan ağlıyür. oy dedim. aman dedim. belimin ağrımaya başlamasını bekledim. belim hayatından mutlu mesud olacak ki başım ağrımaya başladı. anaym. zor işler bunlar. bi de aburcubur yeme isteği doğar ki oy baboy..
o değil de olm hayvan gibi yemek yememden hiç hazetmiyorum. öküz gibi selülülülütler olmuş çüş dedim malum bölgelere.
ay ne kadar dandik yazıyorum ya. yok abi. son günlerde hiç beğenmiyorum yazdıklarımı. götünüzle okuyun bence. ahaha denyo yazamamış yine falan derseniz üzülmem. (çok üzülmem, üzülürüm tabi biraz)
lan hala derse başlamadım. pazartesi iki sınav. ha çalışmıyorum evet. ama bu sefer götüme de güvenmiyorum. hiçbimikime güvenmiyorum. olm çalışamıyorum laan! of.
havalar güzel bu ara. görsen Ankara'dayım demezsin. yaa.. ya..

pasta olsa da yisek.

1 şahıs gencim güzelim diyor:

Yekta dedi ki...

hey dudeee yaşamın akışına bırak herşey çok güzel olucak. Bok güzel olucak herşey bombok olum ağlamaya devam et:) yok lan ağlama ya da sen bilirsin. ühühhüüh neyse ben gidiym gözüme soğan kaçtı

 
;