17 Aralık 2009 Perşembe

mükemmel taktiğim ve ben. oh yes.


şimdi şöyle oluyür, efenim sınava 10 saatiniz kalmış ve siz kaba etlerinize güvenmekten hala çalışamamışsınız yanılıyor muyum. bütün gün internette gezmişsiniz, tırt diziler izlemişsiniz, bilimum yazılar okumuşsunuz, yemek yapmasıydı yemesiydi hatta çamaşırıydı derken vicdanınız sızlamış, en azından "şeeyle bi okuyayım"a niyet etmişsiniz. ço güzel.
herşey iyi ama uykunuz geliyor, gelecek, yolda az kaldı. tehlikenin farkındasınız. ayrıca tecrübe iz tolking, 4sayfa okuduktan sonra sabah erken kalkarım diyip yatacaksınız, kandırmayınız kendinizi kuzum.
işte tam bu noktada muhteşem planımı sizlerle paylaşmak, topluma yararım olsun istiyorum.
birkaç joker hakkınız var.
önce derse başlıcaksınız. en azından dersle ilgili notları ortaya çıkaracaksınız. kalemdi şuydu buydu. okumaya başlıcaksınız. ilk sayfa iyi. ikinci sayfa falan derken. hop! vücut sinyal veriiy, ilk jokerimizi kullanıyoruz ve uzuuun zamandır ertelediğimiz ve gerçekten yapmak istemediğimiz bi işi yapmaya başlıyoruz.
ilk jokerim valiz hazırlamak.
o işi yaparken ister istemez ayılacağınız içün, derse geri dönüyorsunuz ve çalışmaya kalınan yerden devam ediyorsunuz. güzel güzel çalışıyorsunuz. olur da yine uykunuz gelirse ki gelecek (tırast mi beybi) ikinci jokerimizi kullanıyoruz, hiç yapmak istemediğimiz ama yapmak zorunda olduğumuz bi işi yapıyoruz yine.
ikinci jokerim bulaşık yıkamak, buzdolabı küf kontrolü.
tabi ki ayılacağımızdan derse devam ediyoruz. güzel güzel çalışıyoruz. hayat güzel oluyor. mavilikler kayboluyor.
not: joker sayısı isteğe bağlı olarak değişebilir, ama uzman tavsiyesi 3 joker diyorlar. yo illa daha fazla joker yapacam diyorsanız, 4.jokeriniz banyo falan olsun, zira daha kolay uyuyup erken kalkma şeysini deneyebilirsiniz.
not 2: joker sıkıntısı çekiyorsanız, efenim çamaşır, bulaşık, oda derin temizliği, yetişmesi gereken başka bi ödev, akşam sporu, dışarsı yürüyüşü, bayanlar için ağda falan.. uzatırım bu listeyi acımam.
hadi yine iyisin sanşayn. ders çalışamamak tarih olacak sayemde. meh meh..

3 şahıs gencim güzelim diyor:

B. dedi ki...

ben ki ne kadar tepkiliydim ama ders calısmamak icin o salak diziyi bile izledim hem de cay demleyip gectım karsınısa!!!
kendimi kınıyorum efenim...

not: bayılıyorum su ana fotografa, hangi sablon bu? o foto nasıl o kadar büyük? o da bizi goruyor mu?
gibi sorularım var benim=)

tam tam tam dedi ki...

Laahan? Bitmiyor kızım, nolujak?

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

haha.. sayın büşra, ders çalışmamak için o diziyi internetten izledim. düşün. oturdum yavaş yavaş yüklenmesini falan bekledim. kopuk kopuk gelmesi sinirlendirmedi. yaa..
şablonun da tam adını hatırlamıyorum, bilirsin bebeyim, ço iyiyimdir bu teknik işlerde. heheh

sayın ayar, hapis yata yata yollar gide gide biter diyorlar. biter lan. yaparsın. hadi goçhum!

 
;