14 Eylül 2008 Pazar

Nee Altar'ın oğlu Tarkan mı?!

Eğer birileri ile beraber izliyorsan tv hakikatten süper eğlenceli bişi. En tırt programlar filmler bile feci makaraya dönüyor. Diğer bi tırt dizimiz olan Kabak Kelleri'ni izledik şimdi kardeşimle. Beraber izlediğim kişi geyiği kaldırabiliyorsa rahat rahat konuşabiliyorum kahkahalardan kırılıyoruz.. Bu akşam bi yenisini ekledik bu eğlencemize.
Bi keresinde kalabalıkcana pazar günü sabah 11 de star da "Tarkan bilmemne bilmemne" yi izledik. şimdiyle kıyaslayınca oldukça eski bi film olduğu için her sahneye bolca güldüydük.. aynen şöyle bi diyalog var filmde:
-Kralım, Altar'ın oğlu Tarkan burada!
- Ne?! Altar'ın oğlu Tarkan saraya mı geldi?!
- Evet Kralım. Altar'ın oğlu Tarkan sarayda şimdi.
(o sırada odaya biri girer ve bilin bakalım kimdir)
- Altar 'ın oğlu Tarkan sen misin?
(askerler şuursuz.. korkmuş.. robotumsu ve yapay hareketler verir, Kral pek tınlamaz.. bizim bi tutam saçı çenesine değen Altar'ın oğlu Tarkan'ımız gayet dingin bi o kadar da sert bakışlar atarak cevap verir.)
- Altar'ın oğlu Tarkan benim..
- Demek Altar'ın oğlu Tarkan sensin..
Geyik başladı yine.. Tamam belki biraz abartmış olabilirim ama inanın bi beşyüz kere bu tip muhabbet dönüyordu.. bi de o "Atıl Kurt" var.. o köpek de bi garip.. herbişeye "hav hav" .. az önce bi sahneyi melikemle yad ettik: Altar'ın oğlu Tarkan'ımız suya atlar.. hemen arkasından Atıl Kurt atlar.. ancak köpeğin suya öyle bi atlayışını görürz ki biri belli ki hayvanı kucaklayıp denize atmıştır.. of çok süper ya gözümün önüne geldi yine=)
bu arada Altar Altar dedim sürekli Tarkan'ın babasının adı farklıysa düzeltin arkadaşım.. Uzun zaman oldu izlemeyeli :)
Kendime not: Bir daha çocuk filmine gitmeyeceğim.. evet evet. isterse sinemadaki tek film olsun, eğer salonda 5 .. hadi 10 olsun. 10dan fazla çocuk varsa o salona girmeyeceğim.. sırf sözüm var diye sinemaya girdim bugün. Animasyonları gayet severim. Garfield'a gittik (pek iyi değil.. hatta hiç iyi değil neyse) bütün salon çocuk.. tarla gibi.. (tayyip görseydi ağlardı mutluluktan kesin) film başlayınca hepsi sırayla "Başladı!!" dedi. Film esnasında birbirleriyle konuştular.. Film arasında sinema perdesine ellerini sürdüler.. perdeyi kaldırmaya çalıştılar.. Filmde ne kadar agucuk tarzında olay varsa güldüler.. komik olayları anlamadılar..ben güldüm bi salonda.. Filmin sonunu söylicem şimdi .. mutlu sonla bitti (şaşırdınız di mi . ben de şaşırdım) garfield ile lavuklusunun birbirini öptüğü karikatür geldi perdeye.. derken bi tane Fırat* "aoooooouououuooooo" tarzında ses efektiyle nerde olduğumu hatırlattı.. film bitti ve biz de kendimizi dışarı attık..
bundan sonra dediğim gibi salondaki çocuk sayısı maks. 10 olacak. yoksa yokum arkadaş.. ha gidersem de bağıra bağıra geyiğimi yaparım evdeymişim gibi hiçbi ebeveyn kızmasın ona göre.. =)
haydin görüşürüz.
tamam.

0 şahıs gencim güzelim diyor:

 
;