9 Eylül 2009 Çarşamba

blogsahibi, nen var kuzum?

bana bi hal geldi, yazamaz oldum son günlerde. böyle cümleler espriler havalarda uçuyor kafamda, tamam lan süper yazı çıkçak bundan reytingler havada uççak diye program yapımcısı gibi heyecanlanıyorken, na şu "yeni kayıt" şeysini açtığım an dut yemiş bülbüle dönüyorum. kafam bayaa karışık. mesela en son şu bülbülden bahsederken aklıma geçen gün kitapçıda baktığım (bildiğin orda kitabı okuduğum) gafillikler kitabı geldi. dut yemiş bülbül gerçekten susar mı diye araştırmışlar ve susmadığı öğrenilmiş. bu gereksiz bilgiyi yazıyorum gördünüz mü. üslubum falan değişti. bülbüle dönücek olursak aklıma bi de azer bülbül geldi. kendisini daha önce geyik yapmıştım blogda, "adamı geyik yapmak, selena adamı geyiğe çevirdi gibi) (gereksiz espri vol.2!) gugılda azer bülbül arayan binlerce kişinin sayfama yönlenmesi aklıma geldi. onların hayal kırıklıklarını kafamda canlandırmaya bi nebze olsun vicdanımı sızlatmaya görev başına çağırdım. ama yok. zerre kadar üzgün değilim. yine olsun yine yazarım.
ha ne diyoduk. yazamaz oldum işte. böyle elim kolum bağlı gibi. siz canımın göbeği "güzel insanlar" neler olup bitiyor bilin istedim. yataklarınızda huzurluca uyuyun istedim. bana bi hal geldi, böyle oldum şimdilik. açıklama yazısı yazayım bari dedim. hayat çok zor adamım. yazının başında bahsedeceğim diğer zamazingoları unuttum şimdi. halbuki bilgisayara geçmeden evvel aklımdaydı hepsi. lan vitamin neyim alayım alzaymır yolunda süreyya ayhan gibin koşarak ilerliyom. fak!

3 şahıs gencim güzelim diyor:

Duysev dedi ki...

bu sadece senlik bir vaka değil sunshine...her insanın başına gelir, alzeimar olmak da mevzu bahis değil merak etme...alzeimar olanlar ne unuttuklarını bile bilmezler=))

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

:) sadece senlik değil dedin gönlümü mest ettin ama sunshine da noluyor kuzum? bütün blogun esprisi bi anda bitti gitti, sanşayn demiyor muyduk biz hağ? =)

Duysev dedi ki...

eneee:S pardon sayın blog sahibi sürç-ü lisanım affola=))

 
;