3 Eylül 2009 Perşembe

iç döküntüsü

gecenin 03:33'ünde tvde neler var sizler için araştırmak istemiştim. ama yapamadım. zira bütün ev halkı uyuyordu. ramazan davulcusu bile evine gidip uyumuştu. baykuş ben pcnin başına tünemiş yazıyor da yazıyordum. neleri araştırsam diye düşünüyordum. nalet olsun. türksele sorcak sorum bile yoktu. ne kadar da memnundum hayattan. herşey kıyak bedave idi. kıyak diye bar açmalıydım. isim tutardı kesin.
acaba tvde ne vardı cidden. gündüz kuşağı tekrar ediyor olmalıydı. tvde neyin olup olmadığıyla ilgilenmiyorum aslında. eskiden telefonlu gerzek yarışmalar vardı. bayaa izlerdim ben onları. nüçün, geç yatan bi insan yavrusu olduğumdan başka bişi yayınlamıyorlardı süpertürkkanalları. bi çok kişiyi tanıdım öyle. bkz. prens erkan serçe. evet en büyük örneğim oymuş meğersem, başka ünlenen aklıma gelmedi.
bu arada bu tvde ünlenme işine kılım ben. neden diye düşünüyorum ama bulamadım. 3G'den tiksindiğim kadar, tvde ünlenme hevesi olan insanlardan da tiksiniyorum şu saatlerde.
haaa unutmadan son günlerimin en büyük nefretini paylaşmak istiyorum sizlerle:
1. sararan yapraklar!
2. "sonbahar serinliği" tamlamasını kullanan şahıslar!
3. "akşam soğuk olur, kalın giyin" diyen kişilikler!
4. "hava erkenden kararıyo artık yaa" diyen kişi ve kurumlar!

olm hala tatil yapmadım. dünyadaki en kısa mevsim yaz artık. bikini bile giymedim lan. zaten hop diye ramazan geldi, "dışarsı akşam güzel oturması"ndan da bişi anlamadım. sanki istanbula her dakka "dışarsı oturması arkadaşı" geliyo. töbe yarebbi.

not: günübirlik turlara benlen katılcak arkadaş arıyorum.
not 2: google'dan "burcuyagmur blogspot, hello sanşayn, brcygmr, blog" gibi kelimeleri aratan insanları deli gibi seviyorum. yanaklarından ve de gözlerinden öpüyorum onları. canlarım benim. çok güzel mükemmel rüyalar görün sizler. aferim. muç.
not 3: olm arada bi yorum yazın sayfaya lan. yuh.

5 şahıs gencim güzelim diyor:

dpd06 dedi ki...

itiraf ediyorum benim lan o gugıl aratıcısı:D
blog adını hala ezberleyemedm ama takipçisiym en azndan:D

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

blog adını bi heves aldımdı. sonradan değiştirmeye niyetlendim ancak "hello sanşayn" gibi tabirleri gugılda kullandığınız için burayı bulmanız zor olur diye düşündüm. yoğusam bisürü kere değiştirmiştim o ismi. isim aslında çok kek. burcuyagmur un sessiz hali. tabi kader kısmet. ben de öyle dedim.
ilgi için teşekkürler dpd06!
yorum için ayrıca teşekkür tabi! :)

Tolga Kaptı dedi ki...

kara murat benim leyn.. ama bcyrklmnoprs.blogspot.blabla tarzı birşey yazmak zor oluyor haliyle. bir türlüde kendi bilgisayarıma kavuşamadığımdan mütevellit hep başkalarının bilgisayarı oldu elimde. alınca netbookumu söz açılış sayfamsın, bebeğim. ramazanda zor be gülüm, diyom araya sokun bi bes çayı, olmadı ikindi simidi(kandil simidi tadında), ama yok müftü uyuma cemaatine sahip çık! ben diyorum diyorum sonunda müftülükten bi grup adam gelecek tekme tokat dağıtıcaklar ağzımı burnumu o olacak. yıldızın parlasın, sör r.b.

diamandi dedi ki...

bkz hknsntr :) benim sessz halim bu da.. bu arda güzel yazılar.. sitanbul akşam oturması arkadaş gelmese de tek başına da güzel oluyor yaf... dene bnce :))

bukuletta dedi ki...

yorum.

 
;