23 Eylül 2009 Çarşamba

ne yorganı lan!

adamı delirtmeyin olm! daha havalar sıcak. biraz kalın giyinip pekala pikelerle idare edebiliriz evet. abartmayalım iki rüzgar esti diye. di mi.
dün gece teyzemlerde kaldık. evde annem yorganları indireyim artık diye ısrar ediyordu ki ben gidince indirirsin diye kafaya almıştım kendisini en son. teyzeme bi gittim aboouuv!
çoktan yorgana geçmişler. kaloriferleri de haftaya yakarlar herhalde. burcu yorgan ister misin dediler. yooouh dedim. donarsın kızım dediler. olsun dedim. nolur sizde kaldırın yorganlarınızı dedim. uzun kollu bişi giyip yatarız hiçbişey olmaz dedim. şaşırdılar önce. havalar serin yahu dediler. nolacah gençler dedim. bakın siz böyle yaparsanız ankaraya hemen kar yağmaya başlar, soğuğu görmezden geliceksiniz, soğuk kafada! dedim. şaşkın olan bakışları korkuya dönüştü. ürktüler çılgınca bağırmamdan, ağlamamdan.
bu sene kar yağmasın bence. yağmur neyim idare ederiz. ya ba lütfen yağmasın. götüm donuyo laaan! noolur bee!

4 şahıs gencim güzelim diyor:

Tolga Kaptı dedi ki...

sevgili küçük prenses, nerelerdesin, ne bir yazı ne bir picture ne de değişen bir lastfm dinletisi. meraklardayız biz seni yakından izleyenler. çık artık evinden, genç okurlar rahatsız!!

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

prenses çok ergentürkdizisivari bi tabir olsa da sana saygı duyuyor, lastfmi her zaman açık tutmuyor, zira abuk subuk şarkılar çıkınca siz beni yakından izleyenlerin yanlış tanımasını istemiyor, hava koşulları elverdiğince yazacağıma ant içiyor, hepinize neşeli kahkahalar diliyor ben. si yu.

Disconnectus erectus dedi ki...

hehehehe hehehehehehe ehehehehhehe pehehheh

üstteki yazıynan muhteşem bi paradokslara gark eyleyesiceymiş

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

dikkatine hayranım bebeyim. zekisin. sevdim.

 
;