4 Eylül 2008 Perşembe

hava su..


Coldplay den What if çalıyor..
"What if you should decide, that you don't want me there by your side, that you don't want me there in your life."
İstanbul'da güzide tatilimizin son günleri..
valla ne yalan söyliyem artık mecidiyeköy e gitmekten dee.. vapura binmekten dee... beşiktaş iskelesinden dee.. kadıköy den de.. hele hele haydarpaşa dan falan.... neticesinde bi süre görmesem iyi olacak sanırım(bkz. döner günleri)
Ankara'yı özledim gibi gibi.. sadece biraz çekiniyorum..
zor bee.. ama atlaticiiz.. metin ol yavrucum
evdekilerin zoruyla yarın 2425152 tüp kan vericem yarın.. "si yu in enadır layf bıradır"
melilik.. seçilik.. cerenik.. mermelik.. ve bütün arkadaşlarık.. bakın dersler başlayana dek havayı suyu kutlamazsak boş boş oturursak, arkadaşlıklarımızı gözden geçirelim. bi içimize dönelim. napıyoruz biz diyelim. sonra derslere başlıyalım..(çok da günü gününe çalışırız ya o yüzden)
sakinim. sakinsin.sakin.
buraya bi playlist yazsam.. herkes o şarkıları dinlese.. vay bee hakkatten süper olmuş dese. ne süper olur.
gideyim çiçek yapıştırmaya devam edeyim falan
gudbay okur

5 şahıs gencim güzelim diyor:

mermelekedi dedi ki...

Blog işine de bulaştın demek Bırcıaanım =o)

Senin ve Ceren'in Ankara'ya dönmesiyle başlayacak olan bol içkili kutlamalarımızın ardı arkası kesilmeyecek emin olabilirsin yavru kuşum.

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

evet blog işine el atmamın da zamanı gelmişti merveeaanım=) bu arada dün gece uyuyordum gerçekten, zira cevap verememden anlamışsındır dosya yükleniyordu onu bekledim efenim=)
ankaraya gelince de bütün herşey süper ya.. hepimizin hayatı yüz üzerinden bin ya.. heh işte onları kutlayalım bi güzel, yoksa burada keçilerle beraber başladığım partiye orada devam edicimm=)

mermelekedi dedi ki...

Buralar da siz olmadan keçilerle dolu efendim. Sahnelere çıkmaya başlıyoruz yavaştan artık sahne önünde sizleri görmek istiyoruz ellerinizde içkiler, deli gibi dansederken =o)

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

işte bu bebekk!!!
yihuu=)

mermelekedi dedi ki...

2008-2009 sezonunun bol bereketli geçmesini diliyorum efenim cümlemize, sizin de bloglarınız bereketli olsun Bırcıaaanım. Takipçisiyiz haberin ola =o)

 
;