10 Ocak 2009 Cumartesi

final heyecanına gurban


"fotoğrafları bi araya getirip resmin bütününü görme" işine girdim. ahanda ilk çalışmaya bakıyorsun minik sanşayn.
final heyecanı kampüsü buram buram sarmışken, günlerce uyumak istiyordu bünyem.
bu hafta uykusuzda Vedat Özdemiroğlu - Bebek Kafası kısmını mutlaka ama mutlaka okuyun.. ıssız adam ı izleyin öyle okuyun. uzun zamandır bu kadar gülmemiştim!
bi dersin ilk sınavında zerre kopya çekmeden 90 alan, ikinci vizeye test beklentisiyle girip 10 klasik soruyla karşılaşan ve yine zerre kopya çekmeden 33 alan bi tanıdığınız var mı. varsa beni de tanıştırın çok rica ediyorum.
Bundan sonra hiçbir sarhoşa gülmicem. ne kadar rezil olurlarsa olsun sonradan karşılaşınca o rezilliği hiç yapmamışlar sanki moduna giricem. asla alay etmicem ama.
sıçtın mavisi diye bi renk var. hepimiz hayatımızda en az bi kere görmüşüzdür. bundan sonra daha bi tanıdık bakıcaksınız. elalem ne demiş okuyun bi: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sictin+mavisi
tam spor ayakkabılarıma geri dönmüştüm.. tam kış bitti diyordum ki, bugün durağa kadar yürüyüp, soğuktan donup, davuldan vazgeçip, odaya geri dönmemi sağlayacak bi soğukla karşılaştım.
Soğuk! evine dön! Bu da can yahu
Eymir gezisi için sabırsızlanıyorum. makinanın pillerini şimdiden şarj etsem anca dolar.
sıradaki haber...
"DİYARBAKIR'da adı açıklanmayan kadın, tartıştığı polis eşi O.Ö.'yü bacaklarından tutup 4'üncü katta oturdukları evin balkonundan attı. Ölümden dönen O.Ö.'nün belinin kırıldığı ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi."
... yorum bile yapamadım. "bacaklarından tutup.. balkondan attı." o da güzel kafa.

2 şahıs gencim güzelim diyor:

Unknown dedi ki...

burcu bana bu firsati verip (her ne kadar cahilligimi ve usengecligimi yuzume vurmus olsan da ;) sana minnettar kalacagim :)) yihhuyahho :D

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

cereeeen =))
hoşgeldin diyor, büyük bi içtenlikle şefkat yolluyorum sana =D

 
;