22 Nisan 2009 Çarşamba

22nisan, neşe zıçıyor insan.


Don't just stand there watching it happening
I can't stand it
Don't feel it
the beautiful occupation dolandı dilime. travis hala güzel hala süper bence.
Geçen bi yazıda bahsettimdi bu hafta yapmam gerekenlerden. evet çoğunu yaptım. yarın tüm gün ders çalışsam ödev yapsam şenlik final haftaları rahat olsam hayali var. sanırım yarın hepsini halledecem iiiinşallaaah. dinimiz amin.
Akşamüzeri odaya geliyorum. bi baktım "pencere önü sporcu çiçekleri"m açmış. dışarda top oynuyorlar. ben de mesaj yazıyordum bi yandan da müzik dinliyorum. neyse top yola kaçtı benim tarafa. hepimiz komşuyuz şunun şurasında diyerekten topa doğru yürüdüm. çocuk da bekledi işte koşmadı. "pek isabetli atamam amaa" dedim. sporcu çiçek gülümsedi. ben de topa bi vurdum.. üf.. onların tarafa gitti ama sankim biraz ileriye gitti. o sırada arkada çalan şarkının sözü şu:" sevgilim tuttu yakamdan bi yumruk gönderdi aya..". lan dedim benim vurduğum top aya gitmiş sayılabilir diyerekten şarkıyla olayın kendimce uyumuna güldüm kibarca. sonra odama gittim usulca. penceremin önüne oturup kayfe içtim bi güzel.
Haha bugün arabada giderken bas gaza çaldık sesi sonuna kadar açıp. durakların yanından geçerken camı da açtım o yağmurda. şarkıyı bildiğin seviyor, bildiğin eğleniyorum.
Bilgisayara geçenlerde bi güncelleme yaptım. Adobe Flash player güncelledim sanırım neyse. o günden beri ne feysbuk, ne yutup, ne de bi başka sitede video izleyebiliyorum. işte sende bu program yok yükle de izle diyo. gidiyorum dediğini yapıyorum adobe flash playerın son halini indiriyorum. o salak da 1.5 mb kıllanıyorum bu kadar küçük olmasına ama neticede indiriyorum zamazingoyu. dönüyorum açıyorum videoyu. aynı yazı. git programı yükle diyo. alalaa diyorum başka bi site açıyorum. ya java kapalı ya da flash playerın yok diyor. tövbe tövbee diyorum internet seçeneklerinden ince kıl tüy ayarlara giriyorum. dönüyorum videoya. hala aynı yazı aynı uyarı. bildiğin ömrüm yendi iki haftadır. hay elleşmeyeydim hiç. format istiyor sanırım ama 3 yıl önce aldığımdan beri hiç format yemedi ki bu ablası.. insan nası kıyar bebek gibi pcye. ha ağzına kadar dolu olabilir, yarım saatte bi "sürücü dolu sil bişiler" diyebilir ama nasıl kıyar haa söyle aşaalık pislik..
sözün özü, birileri format atmadan sorunu çözerse deliler gibi sevinirim. ha deliler gibi sevinmemi istemezsiniz efendi efendi sevinirim sizi mi kıracam. gelin el ele verelim. bu sorunu halledelim. hayat bayram, dünya şeker kaymak olsun. evet dediğini duyar gibiyim may lidıl sanşayn...

2 şahıs gencim güzelim diyor:

Disconnectus erectus dedi ki...

götingen,sana meyve bahçeleri vaad etmedim ama en azından gel bizim arabada part time lover çalıyorum dedim verdiğin tepki "araba ney,yenebiliyo mu" oldu.
bi de gelecem gizlice girecem odana binicem laptopunun sırtına vurucam kırbacı atıcam formatı!
yetti ulen..

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

ahaha tamam lan aç part taym lavır ı arkasından ismayil yeka bas gaza. sonra ankarada tur atacaz ama. ahaha bahçelide gezelim sesi sonuna kadar açıp

 
;