7 Nisan 2009 Salı

ah bi joker


mirkelama sardım sanırım. olsun.
geçen hafta bugün panik yapmaya başlamıştım. yarınki sunumu bir türlü hazırlayamıyordum. artık herşey bugün labdan sonraki saatlerimi nasıl harcayacağıma bağlıydı. neyse ki hava yağmurlu. gerçi dünkü yağmurdan sonra yağmura yağmur demem ben ama neyse. şemsiyem olmasaydı bildiğin mahvolmuştum. bildiğin.
kızılaya gittim işte. bi yerden bişi alıcam, 10 lira uzattım. kadın 16 lira para üstü verdi. dedim fazla verdiniz alın. teşekkür etti hanım. (kafiyeyi görmezden gel) aslı yierum aramış işte duymamışım. dedim kampüse geldim şimdi nooldi. dedi yemek yiyelim. dedik beykafeye gidelim. (obama geliyor ben beykafeye) (hahahaaa) eşyaları koyduk yemek almaya gittik. yemek yerken bir fark ettim. şemsiye gitmiiiş.. at-taaa.. vay bee şemsiye de mi çalıyorlar artık.. insanlık ölmüş gibisinden şaşırdık. yemekler bitti. çay içtik. o sırada bi oğlan geldi. bu şemsiye sizin mi diyerek. efendi çocuk özür diledi. arkadaşlarının sanmış durakta anlamış gerçeği. geri getirmiş. dedim rica ederim evlat, olur böyle şeyler. netekim insanlık ölmemiş. ah bi de otostop çekerken ölmese ya gariban.
neyse. zaten ben otostop çekemiyorum, arkadaşlar için şeettimdi. =)
yakın gelecek planı: arkaplanda yüksek sesle "bi fotoğraf çekinek mi" çalacak. ben de elimde makinayla tanıdığım tanımadığım herkesle fotoğraf çektirecem. evet bunu yapacam. of çok güzel olur yaa..
blogdaki imaj değişikliği hakkında olsun, yazılar olsun, 2009dan beklentileriniz konusu olsun, yolda gördüğünüz bitki çiçek açmış adı ne ki onun olsun, dilimin ucunda bi şarkı var hatırlayamıyorum öf olsun, ödev yapmam lazım işim gücüm laylak olsun.. hiiç çekinmeden yazıyoruz evet. yorumlarınızı özledik. (kol düğmeleri gibiyiz onlarla. ühüü ühü)

2 şahıs gencim güzelim diyor:

iwihac dedi ki...

bişiy diycem.bloga imaj yenileme iyi olmuş.ben beğendim ortaam.
ayrıca ben mirkelamın en has fanıyım diyeceğdim:D
ps:mesajlar hala ortada yoklar.

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

gözümüz yollarda kaldı sevgili yavruceylan. hadi yine iyisin, koymıcam o fotoları internete =)
ps: aveanın allah bin belasını..

 
;