29 Nisan 2009 Çarşamba

soğuk, yakamızı bırakmıyordu o yaz..

hasta oldum. resmen kızılayda yağmurda ıslandığım içün bi güzel hasta oldum. dün gece 4te nefes alamayınca uyandım mecburen. gecenin bi yarısı kendime buğu falan yapmaya çalıştım. sıcak bişiler içtim. odada da kaloriferler yanıyordu iyiydim
amaaa gel gör ki bugün odaya bi geliyorum. içersi yine dışardan daha serin. bi bakıyorum kalorifer buz tutmuş. bu sefer direk gittim idareye. noolur kaloriferleri yakın donuyorum lan diye. yapılacak bişi yok bugün kapadılar kazan dairesinden dediler. niye ya nası ya falan dedim. işte rektörlük havayı ölçüyomuş (!), 18-19 falan olunca yazı çıkarıyormuş yaz tarifesine geçiliyormuş. o gün de adamlar gelip kapatıyorlarmış. bu hava şimdi yaz mı dedim. ki bütün gün montla gezdi bendeniz. bişi demedi teyze. kimse kusura bakmasın sabaha kadar küfredicem ben dedim. küfredince eline ne geçecek ki diye güldü teyze. belki sinirim geçer dedim ben de.
yine buz gibi bi odadan, bu sefer üst solunum yollarında viral enfekşın olan insan yavrusu olarak sesleniyorum size efenim. rektörlüğün ve diğer ilgililerin allah bin belasını diyorum. poposunu sıcağa oturtmuş kapatalım yeaa kaloriferleri diyenlerin ebesini diyorum. bak git kütüphane cayır cayır yanıyordur, bölüm olsun diğer binalar olsun ooh kebap.. ulan beytepenin en soğuk odasındayım vicdansız. daha bi de ders çalışıcam iyileşicem falan. ananis morisette emi!

3 şahıs gencim güzelim diyor:

Lütfi Mutluer dedi ki...

Mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmuş başarılarının devamını dilerim..
Benim siteme de beklerim www.anindayorum.com
Hoşçakal...

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

teşekkür ederim sayın ali. sizin siteye geçerken uğradım ancak açılmadı. saygı bizden.

Disconnectus erectus dedi ki...

mirib burcu.blogunuzda gizli küfürler içerip duruyor.daha az celallenin yoksa keserim lan bu blogu!o kadar..

 
;