19 Ekim 2008 Pazar

tribünlere 3 kere yumruğunu sallayıp oley yaptıran adamım ben

kıristina aguililililiera.. el ci vağikikikiki.. gibi. acun lahmacunlarına konuk olmuş. meğersem ne kaddaaar manyakmışız hatuna ya.. ne kaaddddar deli oluyormuşuz.. ne kadddar ergen varsa koymuşlar stüdyoya.. vara yoğa çığırıyolar.. hoof.. ne bu beaa. yuhanzovski!
izledikçe kendimi odanın duvarlarına vurmak istiyorum.. millet kıristiğna ya saçını ya da kelini elletmek için sıraya girdi şimdi.. nieyse..
efenim yeni biriyle tanışırsınız. tokalaşmak, sarılmak, öpmek, kafayı hafifçe sallayıp selam vermek, ya da önce omza dokunup sonra tokalaşmak... hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ama yeni biriyle tanışıyorsam gayet tokalaşırım zira bendeniz.bu tanıştığınız kişi karşı cins ve de "sıcak" davranan biriyse daha bi tokalaşma taraftarı olurum.. ama bazı anlar vardır ki hangi yolu seçeceğinizi bilemezsiniz o da bilemez.. tıkanmıştır zaman. of ulan sarılcak mıyız tokalaşcak mıyız.. napacaz dersin.. hala tokalaşma taraftarı olduğun halde üstelik.. ve birdenbire ona sarılırken bulursun kendini.. salak kafam dersin.. sanki sarılmak istemişsin moduna gelmişsindir. nalet olsun içimdeki kararsızlığa dersin.. bi başka örnekte geçen bizim bi arkadaş(!) anlatıyordu, işte karşı cinsten birey önce omzuna dokunmuş sonra da elini uzatmış tokalaşmak için. bizimki de omzuna dokunduğun adamla niye tokalaşırsın yahu diye diye bisürü alay etti idi. diyeceğim şu sevgili okur! eğer biri o salak zamanlarda garip bi tepki veriyorsa (bkz. tokalaşmak isterken sarılıyorsa..) bu onun salaklığıdır.. kararsızlığıdır.. yanlışa yormamak gerekir..hof ki hof.. neyyse..
yeni bi çift baget almam lazım! =) yihuuuu 8)
alarmımı değiştirdim. flowers in the window çalıyor. güne süper başlamak isteyenlerin terciğhi diyesim geldi. ama yok ya önemli olan niyet sanki.. iyi olmak istediğiniz zaman, gerçekten isterseniz oluyorsunuz sanki.. ne bileyim..
"heeev yu met ted" oldum bugün biraccık sankim =)
ay o acun lahmacun devam ediyo hala.. millet bağırıyor oooooo kıristina oooo diye.. bizimki de donuk suratla bakıyor..şebek oldunuz lan, kendinize gelin!
"benlen sonbahar fotoları çekmek isteyen.. ya da con lokçuluk oynarken kaybolmak isteyen var mıdır"
her yerim ağrıyor.. yan gelip yatayım..
yarın dersim yok, mutluluk gözyaşları döküyorum si yu leytır

ekleme: bi sonraki alarmım şudur: Bon Jovi - you give love a bad name.. güne çılgunca uyanmak isteyenlerin tercihiymişmiş

0 şahıs gencim güzelim diyor:

 
;