28 Ocak 2009 Çarşamba

Azer Bülbül! Sen de ananı al git yirum.

Çünkü, az önce annem kapının önünden geçti ve ben süpersaçma bi şekilde "Nerdeyiim eeeey aaaaneyy aaaaney" şarkısını söyleyerek kafamı iki yana sallamaya başladım. Resmen küçük bi azer bülbül oldum. yüzüme bebeksi bi pembelik geldi. böyle bi şarkı hiç olmasaydı keşke. yaptığım bisürü saçmalığa bu eklenmeseydi barim.
hehe. hayatta en çok sevdiğim şeylerden biri, mesela giyim mağazasında yanımdakiler sepetten öyle üst baş bakarken, elimi sepetin dibine daldırıp "sıradaki t-shirt sana gelsin" durumudur. çok eğleniyorum öyle zamanlarda ben.
bi de "su çok güzel gelsene" geyiği var ki tapıyorum adeta. beni benden alıyor çapkin.
akşamüstü dedemlerdeydik. ailecek yaprak dökümü izliyoruz. aramızdaki en deli seyirciler anneannemle dedem. dedem tek kelime konuşturmuyor, ama hani böyle dudaklarını büze büze konuşan yaşlı kokoşlar vardır ya, onlardan biri çıkınca taklidini yapmadan duramıyor. anneannem ise daha şiddet dolu. Cevriye hanım denen kaynana çıkınca "yok mu şunun alnına bi tane çakan" diyerekten dizi oyuncularına sesleniyor. odada ailecek birbirimize bakıyoruz. susuyoruz. susuyoruz.
yazının başında söylendiğim şarkı gitti yerine Cream'den Sunshine of your love çalıyor. sürekli aynı melodiyi mırıldanıyorum. tıpkı buket'in kedisi gibi.. (bkz. uyuyon mu balm?)
üniversitenin ilk yıllarında (yaşlandık ya..) neyse işte o zamanlarda arkadaşlarla " tek seferde en çok patlamış mısırı yeme" yarışması yapardık. yarışmaya katılmazdım ama katılanlara gülmekten katılırdım (of çok pis kelime oyunu yaptım beeaa) haha. rekor 100 olmuş muydu hatırlamıyorum ama sanırım caner 75 tane patlamış mısırı tek seferde yemişti. bilemedim belki 150 idi. ama fotoğraf hala durur. hala saklar. hala gülerim.
dün akşam kuzenime de aynı işlemi yapmaya çalıştım. 20 taneyi bile yiyemedi. biraz da utandı. deli bu falan diye bana sataştı. bence bi ara yarışalım yahu. çok renkli görüntüler ortaya çıkıyor.
bi de "20 saniyede halley yeme/yutma yarışması" vardır. o da çok süperdir.
hadi gözümüz aydın, Pınar (M)altuğ 'un bebeği doğmuş. obareey..
olm burda havalar hala çok süper. "adeta pastırma yazı yaşıyoruz" klasiği var. ankaraya cumartesi kar yağacakmış. neden şaşırmıyor ben. nedeeen...
hepinize ajdar'dan şapşup u yolluyor iyi akşamlar diliyorum efem.

3 şahıs gencim güzelim diyor:

Adsız dedi ki...

merak ediyorum bir zaman sonra blogta anasını alıp gitmeyen birileri kalacakmı ?? :)))

B. dedi ki...

sen de "cim keri"yle yarıştırırsın inan ki şu azer bülbül olayını okuyup okuyup gülüyorum hatta yazının diğer cümlelerine geçemiyorum o derece yani=) seni oyle düşündüm de birden harbi süper ya =)))

Adsız dedi ki...

ajdar diyip geçme o türkiyenin hiperstarı.. bide nede olsa meslektaşım makine mühendisi :)) malesef

 
;