17 Mayıs 2009 Pazar

denyoluk bedava


şenlikler bitti diye çok sevinçliyim. kimseyle kavga etmeden hayatıma devam ettiğime çok mutluyum. 3-5 serseriyi pataklamadığıma sevinçliyim.
bam'ın çimenlerinin resmen ağzına zıçmışlar. ortalık o kadar kötü ki. hayvanoğulları çimenlerin üzerinde ateş yakmışlar yahu. ( ha aslında bam da çimenleri de çok da fifi. ama sinirimi birşeylerden çıkarmam lazım ondan) her taraf şişe, bira kutusu dolu. çekirdek çöpleri ve sigara izmaritlerinden çimen görünmüyo zaten. ulan sanki evimi yıktılar o derece kızgınım pisliklere. bi daha orda şenlik menlik yapılmasın da aklı başına gelsin milletin. defolun lan bahçemden ayıgiller.
ha sonracığıma konser alanı. off... ya ne denyolar gelmiş abicim. sincanmerkezlilerle dolmuş ortalık. pis pis adamlar. hele bi tanesi of... dün akşam gittik işte doğangünle. feridun çıkmadan sahneye biz bi ortama bakacaz. daha doğrusu ben bi yemek yiyecem o kadar. aldım yemeği yürüyoruz. 2 tane süperdenyo, bi tanesi arkadan bana çarptı. ama o kadar bilinçli bi çarpmaydı ki.. hışımla döndüm pis pis baktım "naaapıyosun ulan" dercesine. döndü gitti, ilerde bi kızın kalçasına elini çarptırdı. kız farketmedi. ben tabi hala pis bakışlarımla izliyorum dingili. bu sefer döndü bana bakmaya başladı. "rabbim sana geliyorum birazdan" dedim, arkadaşı aldım yürüdüm gittim. ne utanmaz ne arsız ne pisliksiniz lan. çükünüz kopsun e mi. hayır dallamalığın da bi sınırı vardır. mallık da bi yere kadar. yok. süperdingil! megadenyo! ekstramal!
sinirimi bu şekilde boşalttıktan sonra size Beytepe'de havanın ne kadar muhteşem olduğundan bahsetmek isterim. sanırım birazdan mp3çalarla birlikte harikka bi yürüyüşe çıkıcaz. şenlik de yok. ortam sessiz sakin misler gibi. kaymak gibi.

2 şahıs gencim güzelim diyor:

Disconnectus erectus dedi ki...

ya ben o gün hoşaf gibi o seçilin arkasından gelen ayının kulağına yanaşıp biz birbirimize dokunmadan dans edebiliyoruz dedim ya..
ooooffffff şuan düşündükçe hem sinirden gülüyorum hem de tiksiniyorum ben adamın kafaya kafamı yanaştırdıkça bu da kafasını burnuma sokuyodu nerdeyse fırsattan istifade. bi de abicim o nasıl bi laf biz birbirimize zaten niye dokunalım grup seks mi yapıyoruz sanki,ooffff.
ama sonra o da özür dileyip anında çekildiydi.
şansını deniyodu heralde,psikanalize başlicam biribenidürtsün.
burcu sana bi sır benim böyle bi mail adresim var lan,peheeuuy.
çok da sır oldu.
çok da sır.
of.
hell yeah.

Burcu Yağmur Kabaalioğlu dedi ki...

ahahah sen o denyoyu uyardıktan sonra bikaç kez daha geldi bizim tarafa. ben artık tip tip bakıyordum "mal mısın arkadaşım" dercesine. ki o sırada sen de döndün aynı şekilde ona bakmaya başladın. denyo bu sefer "yapma yaa.." dedi boynunu büktü. ondan sonra ben diyim sırra kadem.. sen de sırra kadem.

 
;